Skip to main content

Facial

Kan jouw huid wat extra aandacht gebruiken? Onze facial behandelingen laten jouw gezicht, hals en decolleté weer stralen!

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Wanneer een facial behandeling?

Een facial is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt je huid stralender, gezonder en jonger. Elke dag wordt je huid blootgesteld aan luchtvervuiling en straling. Hierdoor wordt de huid aangetast en kan ze haar beschermende rol niet meer vervullen. Tijdens een facial zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen.

Neem contact op

Resultaten van facials

Na de behandeling is de huid grondig gereinigd, zijn onzuiverheden verwijderd en is de huid aanzienlijk beter doorbloed en gehydrateerd. Daardoor heeft de huid een gezonde glow gekregen.

Voor
Na

Wat een fijne kliniek. Ik had last van een grauwe huid en de huidtherapeute deed een huidscan en adviseerde mij de detox facial. Ik merkte direct verschil na de behandeling. Mijn huid voelt weer als nieuw en heeft weer glans.

Amanda

De behandeling

Intake met huidtherapeut

Tijdens de intake word je ontvangen door de huidtherapeut. Je krijgt informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Samen bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen. Onze huidtherapeuten leggen je precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven je een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel.

Iedere facial heeft de volgende opbouw: huidanalyse, behandelplan, reiniging, dieptereiniging, pre-peeling, peeling, masker, serum, dag- of nachtverzorging. Onze facials kunnen vervolgens aangevuld worden met technieken waarin Pure Clinics gespecialiseerd is.

Resultaat en nazorg

Na de behandeling is de huid grondig gereinigd, zijn onzuiverheden verwijderd en is de huid aanzienlijk beter doorbloed en gehydrateerd. Daardoor heeft de huid een gezonde glow gekregen.

Na de behandeling adviseren we om zoveel mogelijk de geadviseerde producten te gaan gebruiken, zodat het resultaat van de behandeling zichtbaar blijft. Om de huid te laten ademen kunt u het beste minerale make-up of Lycogel gebruiken. Mochten er nog onzuiverheden terugkomen, adviseren we om hier zoveel mogelijk vanaf te blijven.

Wat kost een facial behandeling?

Huid check
30 minuten

€ 0,-

Detox facial
45 minuten

€ 89,-

Anti-aging facial
45 minuten

€ 99,-

Hot pepper facial
45 minuten

€ 85,-

Dermapen facial
60 minuten

€ 150,-

Clear skin facial
60 minuten

€ 150,-

Bekijk gehele prijslijst

“Super blij met de anti-aging facial. Echt een aanrader om elk seizoen te doen!”

Anoushka

Veelgestelde vragen over facials

Wat is een facial behandeling?

Een facial behandeling reinigt de huid, hydrateert de huid en heeft als doel om de huid een boost te geven waardoor je huid weer gaat stralen. Daarnaast kan het milde pigment en roodheid klachten verminderen. 

Wat is de beste gezichtsbehandeling?

Er zijn heel veel soorten gezichtsbehandelingen die je kunt toepassen voor huidverbetering. Bijvoorbeeld (intensieve) fruitzuur peeling, dermapen facial, anti-aging facial, chemische peeling, micro needling, etc. Onze huidtherapeuten leggen je precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven je een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel.

Waar bestaat een gezichtsbehandeling uit?

We beginnen met een huidanalyse en behandelplan. We starten de facial altijd met een reiniging, dieptereiniging, pre-peeling, peeling, masker, serum en sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen