Skip to main content

Haaruitval | XL Hair behandeling

Last van haaruitval? Boek zichtbaar resultaat met de XL Hair behandeling. 

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Wanneer een XL Hair behandeling?

Een XL Hair® behandeling is een effectieve behandeling wanneer er haarverlies optreedt, bij haar dat snel breekt of bij dehydratie van de hoofdhuid en haaruitval. XL Hair® activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. XL Hair® biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen.

Neem contact op

Resultaten XL Hair behandeling

Onderstaand resultaat is het resultaat van 4 behandelingen, 1x per week een sessie.

Voor
Na

De behandeling

Intake met huidtherapeut

Tijdens de intake word je ontvangen door de huidtherapeut. Je krijgt informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Samen bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen. Onze huidtherapeuten leggen je precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven je een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel.

De behandeling

XL Hair® is een behandeling op basis van Hyaluronzuur en een mix van vitaminen en groeifactoren die belangrijk zijn voor de haargroei. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de conditie van de hoofdhuid verbetert. Daarnaast zet de mix van vitaminen en groeifactoren de haarfollikels aan tot het produceren van meer haar. De hoofdhuid wordt meer gehydrateerd, haaruitval wordt minder en wordt vertraagd en daarnaast wordt de haarfollikel geherstructureerd en versterkt waardoor het haar zijn stevigheid, glans en zachtheid terugkrijgt. De haarkwaliteit verbetert van wortel tot punt.

Nazorg

  • Hoge temperaturen, tenminste de eerste 12 uur na behandeling, te vermijden zoals blootstelling aan de zon, sauna en hammam.
  • De eerste 2 uren na de behandeling het gebruik van make- up en huidverzorging te vermijden.
  • Te beseffen dat het functioneel en/of cosmetisch resultaat van te voren niet kan worden gegarandeerd. Ontevredenheid met esthetisch resultaat geen verplichting oplevert om een vervolg behandeling uit te voeren anders dan tegen de daarvoor geldende tarieven.
  • In het geval van bijwerkingen meteen contact met de behandelaar op te nemen.

Risico’s

Er zitten geen risico’s aan behandelingen met XL Hair. Wel is het belangrijk dat een behandelprotocol goed gevolgd wordt voor het beste resultaat. Daarnaast kan het zijn dat gedurende de dag na de behandeling een lichte tinteling en/of hoofdpijn wordt ervaren. Tevens is het belangrijk dat er een indicatie is om de behandeling uit te voeren.

Wat kost een XL Hair behandeling?

Intake
XL Hair
30 minuten

€ 0,-

XL Hair
Losse behandeling

€ 150,-

Startpakket vrouwen: 8 behandelingen incl. 3 producten Hairspray, scalpfit shampoo en revitalix shampoo

€ 1.150,-

Startpakket mannen: 6 behandelingen incl. 3 producten Hairspray, scalpfit shampoo en revitalix shampoo

€ 850,-

Bekijk gehele prijslijst

“Na de XL Hair behandeling ga ik met meer zelfvertrouwen over straat. Dank je wel, Pure Clinics!”

Lize

Veelgestelde vragen over XL Hair behandeling

Wat zijn de werkzame bestanddelen van een XL Hair behandeling?

XL hair bevat ingrediënten die de haarfollikel voedt en activeert. Denk hierbij aan een cocktail aan ingrediënten, waarbij hyaluronzuur en het Follikel stimulerend hormoon (FSH) de hoofdbestanddelen zijn. Daardoor stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en worden nieuwe haren gestimuleerd.

Is een behandeling veilig en doet het pijn?

De behandeling met XL Hair is veilig doordat er op een gecontroleerde wijze geïnjecteerd wordt door middel van de U225 Meso Injector. Daarnaast wordt de behandeling bij Pure Clinics enkel en alleen uitgevoerd door gespecialiseerde huidtherapeuten die gecertificeerd zijn voor deze behandeling. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Wel kan het zijn dat gedurende de dag na de behandeling een lichte hoofdpijn kan worden ervaren. Dit is goed te onderdrukken indien nodig met een paracetamol.

Hoe werkt een XL Hair behandeling?

XL Hair wordt aangebracht door middel van microneedling (oppervlakkige injecties in de huid) met de U225 intra-dermale mesoinjector. Microneedling bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Hoe lang duurt een XL Hair behandeling en hoe vaak moet ik komen voor een behandeling?

Een gemiddelde XL Hair behandeling duurt 30 minuten per keer. Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken. Daarna zijn er mogelijk onderhoudsbehandelingen nodig 1x in de 6-8 weken.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen