Profhilo

Het aanvullen van hyaluronzuur in de huid zorgt ervoor dat jouw huid weer gaat stralen en er gezond uit ziet. Dit kan door middel van een behandeling met Profhilo.

Waarom Pure Clinics

Specialist in botulinetoxine en fillers
De beste behandelmethoden en technieken
Onze cosmetisch arts is expert in haar vakgebied

Waarom Profhilo?

Onze huid bevat hyaluronzuur wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Collageen en elastine hebben we nodig om onze huid soepel en elastisch te houden. Daarnaast heeft hyaluronzuur een hydraterend vermogen. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam minder hyaluronzuur aan. Hierdoor wordt de huid slapper en ontstaan rimpels en fijne lijntjes. Het aanvullen van hyaluronzuur in de huid zorgt ervoor dat jouw huid weer gaat stralen en er gezond uit ziet. Dit kan door middel van een behandeling met Profhilo.

Neem contact op

De behandeling

Afspraak maken

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel dan om een afspraak te maken naar 024 – 67 92 236 (Pure Clinics, Nijmegen) of 041 – 33 57 615 (Pure Clinics, Uden). Er wordt gevraagd naar je klachten en wensen en op basis daarvan wordt een adviesgesprek gepland bij dokter Janneke. Je kan ook online direct een afspraak plannen.

Afspraak maken

Om het adviesgesprek zo goed mogelijk voor te bereiden ontvang je een vragenlijst naar je medische achtergrond en medicijngebruik.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we samen je wensen en verwachtingen. Dokter Janneke bepaalt op basis daarvan samen met jou welke behandeling het meest geschikt is. Hierbij krijg je informatie over de behandeling en de voor- en nazorg. Je krijgt eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. Besluit je om de behandeling te willen doen, dan wordt alle informatie op papier gezet en tekens je samen met dokter Janneke de behandelovereenkomst.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maken we foto’s van het te behandelen gebied voor in je medisch dossier. Hierna wordt de Profhilo met een dunne naald geïnjecteerd. Om zwelling tegen te gaan wordt het behandelde gebied gekoeld.

 • Verdoving: geen
 • Producten: Profhilo
 • Duur van de behandeling: 15 minuten

Nazorg

< 24 uur na de behandeling:

 • Geen make-up
 • Geen alcohol
 • Goed koelen

< 48 uur na de behandeling

 • Niet sporten

< 4 weken na de behandeling

 • Niet masseren, tenzij anders aangegeven
 • Vermijd de zon en sauna
 • Vermijd extreme kou
 • Geen gezichtsbehandelingen

Risico’s

Een behandeling met Profhilo geeft over het algemeen weinig complicaties, gevaren of risico’s. Er bestaat altijd een risico op een infectie of allergische reactie, de kans hierop is bij deze behandeling minimaal.­­­ Om de risico’s te verminderen is het belangrijk de nazorginstructies goed op te volgen. Tevens is het aan te raden 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol te nuttigen.

Cliënten die niet behandeld mogen worden met Profhilo:

 • Cliënten die zwanger zijn
 • Cliënten die borstvoeding geven

Hoe werkt profhilo?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het wordt daarom ook wel gezien als een crème van binnenuit. Het hyaluronzuur wordt met kleine prikjes via de BAP techniek op 10 verschillende plekken in de huid gebracht. Hierna verdeeld de profhilo zich over het volledige behandelgebied (gelaat, decolleté of handen).

Wanneer en hoe lang resultaat?

Bij een eerste behandeling met Profhilo zijn gemiddeld 2 tot 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 weken. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar, omdat het hyaluronzuur van binnenuit gaat werken. Na enkele weken wordt het effect van de behandelingen zichtbaar. Voor een blijvend optimaal resultaat is het raadzaam om elke 6 maanden een touch-up (onderhoudsbehandeling) te doen. Hierbij is slechts 1 behandeling voldoende.

 Waarvoor kan Profhilo gebruikt worden?

 • Gelaat
 • Decolleté
 • Handen
Neem contact op

Wat kost een behandeling met profhilo?

Intake profhilo

€ 0,-

2 ml

€ 195

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen