Skip to main content

Laser ontharen

Wil je nooit meer scheren, epileren of harsen? Pure Clinics is dé specialist op het gebied van defitinief ontharen. Wij werken met de beste laser van dit moment: de Soprano ICE Platinum.

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Wanneer laser ontharen?

Stoor je je aan overbeharing of heb je last van (scheer)irritatie? Wil je een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei? Dan is definitief ontharen iets voor jou. Laser ontharen vernietigt de haren definitief door ze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Wij laseren ongewenste haren weg met de beste laser die er op dit moment is: de Soprano Laser. Pure Clinics is gespecialiseerd in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing.

Neem contact op

Resultaten laser ontharen

Voor
Na
Voor
Na

Ideaal voor het weg krijgen van haartjes. Ze zijn heel hygiënisch, luisteren goed, en denken met je mee. Zag al na 1 behandeling resultaat.

Behandeltraject bij laser ontharen

Intake met huidtherapeut

Tijdens de intake word je ontvangen door de huidtherapeut. Je krijgt informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Samen bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen. Onze huidtherapeuten leggen je precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven je een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel. 

We maken foto’s waarin de conditie van jouw huid in beeld wordt gebracht. Zodra je besluit de behandeling te gaan doen, dan worden jouw gegevens vastgelegd om de voortgang te kunnen volgen.

De behandeling

Het is belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen crèmes, deodorant, lotions, make-up of andere cosmetica aanbrengt op het te behandelen gebied. In principe kom je geschoren naar de afspraak. Indien nodig scheert de huidtherapeut nog even na. Je krijgt altijd een beschermende bril op tijdens de laserbehandeling. 

Voordat we beginnen met laseren, brengen wij een verkoelende gel aan op het gebied. Hierna kunnen we beginnen. De Soprano laser maakt gebruik van twee technieken; de in-motion techniek en de pulse techniek. Met de in-motion techniek wordt de laserkop bewogen over de huid. Op deze manier warmt de huid langzaam op en wordt de energie geleidelijk verdeeld. Hierdoor zal de behandeling comfortabeler aanvoelen.

Nazorg

Na de behandeling is het mogelijk dat de huid wat roodheid vertoont en kan het warm aanvoelen. Dit trekt gewoonlijk dezelfde dag nog weg. Het is van belang dat je 48 uur na de behandeling warmtebronnen vermijdt. Dit houdt in: geen sauna bezoeken, niet te heet douchen en niet te intensief sporten. Tijdens jouw lasertraject mag je de haren niet epileren, harsen of waxen. Ook is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen zonlicht. Draag dus altijd een goede zonnebrand met minimaal SPF factor 30. Daarnaast liever geen zelfbruiningsproducten gebruiken. Na ongeveer 2 weken zullen de haartjes uitvallen.

Risico’s

Iedere cosmetische ingreep kent risico’s zoals een allergische reactie of een infectie. Gelukkig zijn de risico’s zeer minimaal bij deze behandeling. Wanneer je de huid tenminste 7 dagen voor en 7 dagen na de behandeling beschermd tegen zonlicht door middel van beschermende kleding of een zonnebrandproduct, verklein je de kans op pigmentvlekken aanzienlijk.

Wat kost een laser ontharen behandeling?

Op dit moment krijg je 20% korting bij onze laserbehandelingen (m.u.v. gezicht). Bekijk de prijslijst voor de actuele prijzen.

Gezicht

VANAF € 50,-

Oksels

€ 65,-

Bikini geheel

€ 125,-

Bikinilijn

€ 75,-

Bekijk gehele prijslijst

“Fijne laserbehandelingen gehad zonder pijn en na een paar behandelingen al bijna helemaal haarvrij! Een professionele salon met leuk personeel waar je altijd een praatje mee kan maken.”

Dion

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Doet laser ontharen pijn?

Laser ontharen bij Pure Clinics is pijnvrij. Wij laseren de ongewenste haargroei met de Soprano laser. De Soprano laser zorgt ervoor dat het pigment wat zich bevindt in het haarzakje geabsorbeerd wordt. Het pigment wordt omgezet in warmte waardoor de haarwortel definitief vernietigd wordt. De warmte wordt geleidelijk aan opgebouwd tot een temperatuur van 50 graden. Door de geleidelijke opbouw wordt de behandeling als pijnloos ervaren. Er is namelijk maar 43 graden nodig om het haarzakje effectief te behandelen.

Is laser ontharen veilig?

Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harsen.

Hoe lang duurt een laser behandeling?

Hoe lang een laserbehandeling duurt, is afhankelijk van het gebied op de huid dat onthaard wordt. Een laserbehandeling van de bovenlip duurt bijvoorbeeld ongeveer 10 minuten, terwijl een behandeling van de rug ongeveer 1 uur duurt. Er zijn meestal acht tot tien behandelingen nodig om de haren definitief te verwijderen.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen