Skip to main content

Skinboosters

Kan jouw huid wel een echte oppepper gebruiken? Skinboosters herstellen de elasticiteit en natuurlijke glow in het gezicht.  

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Wanneer skinboosters?

Een skinbooster behandeling is een effectieve anti-aging behandeling waarbij met micro injecties verschillende werkzame stoffen in de huid worden aangebracht. Skinboosters bevatten allerlei essentiële voedingsstoffen die de structuur, elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren. Daarnaast voedt en hydrateert een skinbooster behandeling de huid. 

Je kiest voor een skinbooster behandeling wanneer je pigmentproblemen hebt, last van wallen of rimpels, maar bijvoorbeeld ook bij haaruitval of striae. 

Neem contact op

De behandeling

Intake met huidtherapeut

Tijdens de intake word je ontvangen door de huidtherapeut. Je krijgt informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Samen bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen. Onze huidtherapeuten leggen je precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven je een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel.

De behandeling

De keuze van de skinbooster hangt samen met het huidtype en het doel. Onze huidtherapeuten adviseren jou graag. Er zijn verschillende soorten skinboosters voor de volgende behandelingen:

  • anti-aging
  • volumeverbetering van de huid
  • anti cellulite
  • anti striae
  • blekend effect (pigmentproblemen)
  • stimuleren haargroei

RRS-INJECT® SKINBOOSTERS
Deze skinboosters worden ook awel Soft Dermal Implants genoemd en hiermee worden diverse huidproblemen behandeld:

Met RRS® HA Eyes worden wallen en donkere kringen behandeld. Deze skinbooster zorgt voor een oppepper van je huid en een minder vermoeide uitstraling als resultaat. Deze skinbooster bevat hyaluronzuur, vitaminen, anti-oxidanten en ingredienten die de bloedcirculatie stimuleren.

De Hyalift® skinboosters bevatten een hoge dosis hyaluronzuur en hebben een antioxidante werking en geven de huid een enorme hydratatie boost.

De XL Hair® skinbooster wordt ingezet voor haaruitval. 

Zowel de RRS HA Cellutrix® als de RRS HA Strimatrix® zetten we in voor lichaamsbehandelingen voor de behandeling van cellulite en striae. 

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering. De eerste tekenen van dit proces zijn het ontstaan van micro-rimpels en veranderingen in huidtextuur met verlies van stevigheid en uitstraling. Om dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is behandeling met hyaluronzuur erg nuttig. Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en is daarom veelal de basis (non cross linked en van biotechnische oorsprong) van de verschillende skin boosters en mesovloeistoffen voor huid en haar, aangevuld met een specifiek biorevitalisatie complex om bijvoorbeeld de huid te voeden, te verstrakken of in geval van XL-Hair®, de haarfollikels te stimuleren.

Functies van Hyaluronzuur:

  • anti- oxidant effect
  • stimulatie van celmigratie
  • turnover stimulatie
  • reorganisatie matrix structuur

Nazorg

Na de behandeling is het van belang om rekening te houden met het vermijden van hoge temperaturen zoals sauna en zon en de eerste 2 uren na de behandeling make up te vermijden. 

Functioneel en/of cosmetisch resultaat kan van te voren niet worden gegarandeerd. 

Risico’s

Bij de skinboosters is het belangrijk dat het behandelprotocol opgevolgd wordt. Direct na de behandeling kan de huid wat roodheid en zwelling vertonen. In hele zeldzame gevallen kunnen er kleine blaren of blauwe plekken ontstaan. Dit is echter tijdelijk. De behandeling laat geen littekens achter.

Wat kost een skinbooster behandeling?

Intake
skinbooster behandeling 30 minuten

€0,-

Skinbooster
Losse behandeling

€ 150,-

Skinbooster
Prijs behandeling bij afname pakket

€ 125,-

Bekijk gehele prijslijst

Veelgestelde vragen over skinboosters

Wat zijn skinboosters?

Een skinbooster is een injectievloeistof, waarvan de basis meestal uit hyaluronzuur bestaat. Deze is aangevuld met allerlei ingrediënten, zoals: vitaminen, mineralen, antioxidanten, peptides en aminozuren die de huid hydrateren, opvullen, repareren en stimuleren. 

Skinboosters worden door middel van microneedling direct in de huid ingebracht en zorgen daardoor voor een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine. Het is een echte oppepper voor de huid. 

Is een skinbooster behandeling veilig en doet het pijn?

De behandeling is veilig, doordat de vloeistof oppervlakkig in de huid wordt gebracht. Daarnaast worden de vloeistoffen gedoseerd over de huid verdeeld. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

Hoe werkt een skinbooster behandeling?

Tijdens een skinbooster behandeling injecteren we oppervlakkig een vitaminecocktail geïnjecteerd door middel van de mesoinjector U225. Door een holle naald worden de vloeistoffen meteen wat dieper in de huidlaag gebracht, zodat het beter opgenomen kan worden door de huid. Na de behandeling wordt de vloeistof door de huid opgenomen en onder de huid verdeeld, waardoor de volledige huid van het gezicht verbeterd.

Hoe lang blijft een skinbooster werken?

Het resultaat van de behandeling kan enkele weken tot maanden zichtbaar blijven. De RRS®-producten kunnen goed gecombineerd worden met de AD Daily Care-lijn. De producten uit deze lijn ondersteunen en bevorderen een langdurig resultaat van de behandeling. Daarnaast adviseren wij om regelmatig onderhoudsbehandelingen te doen, om de resultaten te verlengen en blijvend huidverbetering te stimuleren.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen