Skip to main content

SkinPen

Wilt u de huid verbeteren zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime? Dit kan met de Sylfirm X.

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Wanneer een Sylfirm X behandeling?

Wilt u de huid verbeteren zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime? Dit kan met de Sylfirm X.

De Sylfirm X maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie en is ‘s werelds eerste en enige door de FDA goedgekeurde DUAL WAVE RF Microneedling-apparaat. Een technologie die meer maatwerk mogelijk maakt dan voorheen beschikbaar was.

Neem contact op

De behandeling

Intake met huidtherapeut

Tijdens de intake wordt u ontvangen door de huidtherapeut en wordt de benodigde informatie betreft de behandeling besproken. Onze huidtherapeuten leggen u precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven u een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid grondig gereinigd om te zorgen voor een schone huid. Daaropvolgend maken wij verschillende bewegingen over het behandelgebied heen met de Sylfirm X. Door de Sylfirm X creëren wij microkanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

Nazorg

  • Na 12 uur mag u de huid reinigen met een milde cleanser.
  • Voorkom warmtebronnen zoals te heet douchen, sauna, intensief sporten, zwemmen en baden gedurende de eerste 48 uur na de behandeling.
  • Na 5-7 dagen mag u weer overgaan op uw gebruikelijke huidverzorging.
  • Voorkom zoveel mogelijk direct fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Gebruik herhaaldelijk een zonnebrandcrème met minimaal SPF30.
  • U kan Vitamine B serum gebruiken voor ondersteuning van het herstelproces.

Resultaat

Direct na de behandeling zal uw huid er rood uitzien en branderig aanvoelen. Dit kan een dag aanhouden. Waar plaatselijk intensiever is behandeld, kunnen er kleine korstjes/ rastervorming ontstaan. Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken/ maanden. De uitwerking in de huid heeft zijn tijd nodig en is een continu proces. Het volgen van een kuur (3 – 6 behandelingen) wordt ook aangeraden.

Wat kost een Sylfirm X behandeling?

Intake Sylfirm X
30 minuten

€0,-

Sylfirm X
losse behandeling

€ 250,-

Sylfirm X
kuur van 3 behandelingen

€ 675,-

Bekijk gehele prijslijst

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen