Skip to main content

Tatoeage verwijderen

Heeft u spijt gekregen van uw tatoeage of permanente make-up, of wilt u uw tatoeage gedeeltelijk laten vervagen voor een cover-up? Dit kan bij ons!

Wij werken sinds kort met de enige echte PicoWay laser. De PicoWay laser beschikt als enige Picolaser over de kortste pulsduur, dit maakt de PicoWay uniek. Hierdoor staat hij wereldwijd bekend als dé gouden standaard voor het verwijderen van tatoeages en pigment.

Bekend van de PicoWay laser

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Hoe werkt tatoeage verwijderen met de PicoWay laser?

Door middel van de PicoWay laser wordt uw tatoeage op de meest veilige en krachtigste manier verwijderd binnen slechts enkele behandelingen. De korte pulsduur zorgt ervoor dat het pigment wordt afgebroken tot zeer kleine deeltjes, waarna het pigment makkelijker wordt opgeruimd door het lichaam en het risico op littekens en huidverkleuring minimaal is. Tevens is de PicoWay laser de enige Picolaser die beschikt over drievoudige golflengtes waardoor alle inktleuren, zoals zwart, blauw, groen, geel, paars, rood etc. behandeld kunnen worden.

Neem contact op

Resultaten van tatoeage verwijderen

Behandeltraject bij tatoeage verwijderen

Intake met huidtherapeut

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal er uitleg gegeven worden over de behandeling. Tevens zal er gevraagd worden naar uw gezondheid en kijken we naar de tattoo die u verwijderd wil hebben. Wanneer alles in orde is kan de eerste behandeling gepland worden.

De behandeling

Het te behandelen gebied wordt eerst schoongemaakt. Na het schoonmaken krijgt u een bril toegewezen van de huidtherapeut ter bescherming van uw ogen tegen het laser licht. Wanneer de eerste puls geplaatst wordt zal de huid direct wit kleuren, dit is tijdelijk. De laser puls kan worden ervaren als een elastiekje die tegen uw huid aan schiet. Na de behandeling zal de tatoeage er nog net zo uit zien als voorheen, echter is het te behandelen gebied alleen rood en gezwollen en zal daarom enkele minuten worden gekoeld. Tot slot zal de tattoo worden afgedekt met een gaasje.

Nazorg

Het behandelde gebied wordt eerst wit van kleur, dit is een teken dat de laserpulsen het pigment hebben geabsorbeerd. Het behandelde gebied wordt ingesmeerd van antibacteriële zalf. Houdt de huid soepel en gehydrateerd met antibacteriële zalf totdat de huid is genezen. Vermijd blootstelling van de huid aan UV (blootstelling aan de zon of het gebruik van zonnebank of zelfbruinende crèmes totdat de wond volledig is genezen. Na 8 tot 10 weken kan de volgende behandeling plaatsvinden. Hydrateer het lichaam door het drinken van veel water, dit bevordert tevens de afvoer van afvalstoffen.

Afhankelijk van de pigmentatie, plaatsing van uw tattoo en de diepte van de inkt in de huid mag u verwachten dat de tattoo minder sterk zal worden van kleur en zal vervagen. Direct na de behandeling kan uw tattoo wit verkleurd en gezwollen zijn en er kunnen kleine puntbloedinkjes te zien zijn op de huid. Deze symptomen trekken na verloop van tijd weg, waarna te beoordelen is hoeveel behandelingen er nodig zijn om het resterende pigment te verwijderen. Het aantal behandelingen is in dit geval afhankelijk van diverse factoren. Wanneer een tattoo groot is in omvang, zullen er meer behandelingen nodig zijn dan bij een kleine tattoo. Tevens is de manier waarop de tattoo tot stand is gekomen van belang (door een trauma, professioneel gezet, amateuristisch gezet) in het bepalen van de aantal benodigde sessies voor het gewenste resultaat.

Risico’s

Iedere cosmetische ingreep kent risico’s zoals een allergische reactie of een infectie. Om infecties te voorkomen, is het van belang om thuis zorgvuldig met het behandelde gebied om te gaan. Het behandelde gebied dien je goed te verzorgen en schoon te houden totdat het volledig is genezen.

Daarnaast is het belangrijk om voor en na de behandeling de zon te vermijden om de kans op hypo-/hyperpigmentatie te voorkomen.

Wat kost tatoeage verwijderen met de PicoWay laser?

Intake
Tatoeage verwijderen
30 minuten

€ 0,-

Tatoeage verwijderen
0-1 cm²

€ 75,-

Tatoeage verwijderen
5-9 cm²

€ 110,-

Tatoeage verwijderen
10-15 cm²

€ 120,-

Tatoeage verwijderen
15-19 cm²

€ 135,-

Tatoeage verwijderen
tot 25 cm²

€ 155,-

Bekijk gehele prijslijst

“Ik heb een tijdje geleden een tatoeage laten zetten waar ik niet meer blij mee ben. Ik heb deze nu een 4 keer laten behandelen bij Pure Clinics met de tatoeage laser en hij is bijna helemaal weg!”

Dilek

Veelgestelde vragen over tatoeage verwijderen

Hoe verwijder je tatoeages?

Meestal heeft een tattoo verwijderen door middel van een laserbehandeling de voorkeur. Vergeleken met een operatie duurt het langer totdat de tatoeage helemaal weg is, maar een laserbehandeling laat meestal geen litteken achter. Met onze laser kunnen donkere inkt kleuren zoals zwart, blauw, groen, rood, oranje en geel worden behandeld. De behandeling breekt inktdeeltjes op mechanische wijze af zonder thermische schade aan te richten, zodat de tattoo verbleekt met minimaal risico op littekens of pigmentatie verstoringen.

Hoe lang duurt tatoeage verwijderen?

Er zijn over het algemeen tussen de 6 en 12 behandelingen nodig om een tattoo te verwijderen. De behandelingen vinden met tussenpozen van 5 tot 8 weken plaats.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen