Skip to main content

Huisregels

De huisregels van Pure Clinics, Nijmegen

 1. Respecteer de rust en privacy van uw medecliënten. Gelieve rustig te praten en lawaai te vermijden.
 2. Roken en het gebruik van alcohol en drugs is ten strengste verboden in de kliniek.
 3. Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken te nuttigen in de kliniek.
 4. Huisdieren zijn niet toegestaan in de kliniek, tenzij het een gecertificeerd hulpdier is en van tevoren is besproken met uw huidtherapeut.
 5. Het is belangrijk om op tijd te komen voor uw afspraken. Als u te laat komt, kan dit leiden tot het annuleren van de afspraak of verkorten van de behandelingstijd.
 6. Het is niet toegestaan om apparatuur of bezittingen van de kliniek te beschadigen, stelen of verplaatsen zonder toestemming van het personeel. Mocht dit toch gebeuren zullen eventuele schade en extra kosten op u verhaald worden.
 7. Het volgen van de instructies en adviezen van de behandelingen van de huidtherapeuten worden verplicht. Dit om het maximale resultaat van de behandeling te kunnen bewerkstelligen en om complicaties te voorkomen.
  Mochten er toch complicaties ontstaan dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
 8. Als u een afspraak wilt verzetten of annuleren, dient u dit minimaal 48 uur van tevoren te doen. Bij het niet tijdig annuleren kan er een kostenvergoeding bij u in rekening gebracht worden.
 9. Kinderen onder de 14 jaar dienen te allen tijde onder toezicht te staan van een volwassene.
 10. Het is verboden om ongepast taalgebruik toe te passen of ander gedrag te vertonen dat als respectloos wordt beschouwd. Evenals het filmen en/of maken van foto’s binnen de kliniek zijn niet toegestaan. Louter in overleg met de huidtherapeut kunt een foto maken van uzelf binnen de kliniek.

Houd er rekening mee dat deze huisregels zijn opgesteld om de veiligheid, privacy en het welzijn van alle cliënten en medewerkers te waarborgen.

Dank voor uw medewerking.

Team, Pure Clinics en directie/management