Skip to main content

Pijnloos laser ontharen

Wil je nooit meer scheren, epileren of harsen? Pure Clinics is dé specialist op het gebied van defitinief ontharen. Wij werken met de beste laser van dit moment: de Soprano ICE Platinum.

Laser deals

Kortingen tot wel € 130 op laserbehandelingen!

Bekijk tarieven

100% pijnloze behandeling

Door de huid veilig en voorzichtig op te warmen is de behandeling geheel pijnloos.

Laser ontharen

Uit klinische en medische resultaten blijkt dat veel personen op deze wijze geheel en definitief af zijn van hun haargroei.

Definitief & snel resultaat

De Soprano Laser is een speciaal ontworpen Laser om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en comfortabelere manier.

Laser ontharen: pijnloos & definitief

Stoor je je aan overbeharing of heb je last van (scheer)irritatie? Wil je een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei? Dan is definitief ontharen iets voor jou. Laser ontharen vernietigt de haren definitief door ze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Wij laseren ongewenste haren weg met de beste laser die er op dit moment is: de Soprano Laser. Pure Clinics is gespecialiseerd in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing.

Neem contact op

Waarom Pure Clinics

Bij elke intake, gratis beide oksels laseren als test
Al onze huidtherapeuten zijn HBO opgeleid
Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken

Resultaten laser ontharen

Voor

Voor behandeling met de Soprano Laser

Na

Na behandeling met de Saprano Laser

Ideaal voor het weg krijgen van haartjes. Pure Clinics is heel hygiënisch, luisteren goed, en denken met je mee. Zag al na 1 behandeling resultaat.

Behandeltraject bij laser ontharen

Intake met huidtherapeut

Tijdens de intake word je ontvangen door de huidtherapeut. Je krijgt informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Samen bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen. Onze huidtherapeuten leggen je precies uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is en geven je een eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en jouw herstel. 

We maken foto’s waarin de conditie van jouw huid in beeld wordt gebracht. Zodra je besluit de behandeling te gaan doen, dan worden jouw gegevens vastgelegd om de voortgang te kunnen volgen.

De behandeling

Het is belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen crèmes, deodorant, lotions, make-up of andere cosmetica aanbrengt op het te behandelen gebied. In principe kom je geschoren naar de afspraak. Indien nodig scheert de huidtherapeut nog even na. Je krijgt altijd een beschermende bril op tijdens de laserbehandeling. 

Voordat we beginnen met laseren, brengen wij een verkoelende gel aan op het gebied. Hierna kunnen we beginnen. De Soprano laser maakt gebruik van twee technieken; de in-motion techniek en de pulse techniek. Met de in-motion techniek wordt de laserkop bewogen over de huid. Op deze manier warmt de huid langzaam op en wordt de energie geleidelijk verdeeld. Hierdoor zal de behandeling comfortabeler aanvoelen.

Nazorg

Na de behandeling is het mogelijk dat de huid wat roodheid vertoont en kan het warm aanvoelen. Dit trekt gewoonlijk dezelfde dag nog weg. Het is van belang dat je 48 uur na de behandeling warmtebronnen vermijdt. Dit houdt in: geen sauna bezoeken, niet te heet douchen en niet te intensief sporten. Tijdens jouw lasertraject mag je de haren niet epileren, harsen of waxen. Ook is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen zonlicht. Draag dus altijd een goede zonnebrand met minimaal SPF factor 30. Daarnaast liever geen zelfbruiningsproducten gebruiken. Na ongeveer 2 weken zullen de haartjes uitvallen.

Risico’s

Iedere cosmetische ingreep kent risico’s zoals een allergische reactie of een infectie. Gelukkig zijn de risico’s zeer minimaal bij deze behandeling. Wanneer je de huid tenminste 7 dagen voor en 7 dagen na de behandeling beschermd tegen zonlicht door middel van beschermende kleding of een zonnebrandproduct, verklein je de kans op pigmentvlekken aanzienlijk.

Laser deals

Kortingen tot wel € 130 op laserbehandelingen!

Bekijk gehele prijslijstGratis intake plannen

Fijne laserbehandelingen gehad zonder pijn en na een paar behandelingen al bijna helemaal haarvrij! Een Professionele salon met leuk personeel waar je altijd een praatje mee kan maken.

Dion van Stiphout

Fijne Salon in een mooi nieuw pand midden in de stad. De behandelingen worden professioneel uitgevoerd in een fijne sfeer met leuk personeel. Ik heb al meerdere laser behandelingen gehad en ben tot nu toe erg tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!

Judith Janssen van Heumen

Zeer tevreden met mijn laserbehandeling. Pure Clinic is professioneel, vriendelijk en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik raad iedereen een laserbehandeling van Pure Clinics aan!

Leanne Roerade

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Doet laser ontharen pijn?

Laser ontharen bij Pure Clinics is pijnvrij. Wij laseren de ongewenste haargroei met de Soprano laser. De Soprano laser zorgt ervoor dat het pigment wat zich bevindt in het haarzakje geabsorbeerd wordt. Het pigment wordt omgezet in warmte waardoor de haarwortel definitief vernietigd wordt. De warmte wordt geleidelijk aan opgebouwd tot een temperatuur van 50 graden. Door de geleidelijke opbouw wordt de behandeling als pijnloos ervaren. Er is namelijk maar 43 graden nodig om het haarzakje effectief te behandelen.

Is laser ontharen veilig?

Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harsen.

Hoe lang duurt een laser behandeling?

Hoe lang een laserbehandeling duurt, is afhankelijk van het gebied op de huid dat onthaard wordt. Een laserbehandeling van de bovenlip duurt bijvoorbeeld ongeveer 10 minuten, terwijl een behandeling van de rug ongeveer 1 uur duurt. Er zijn meestal acht tot tien behandelingen nodig om de haren definitief te verwijderen.

Waarom kiezen voor definitief ontharen?

Het voordeel van definitief ontharen is om voorgoed verlost te worden van scheren, epileren of harsen. Voor personen die veel beharing hebben is scheren vaak een dagelijkse taak, wat een bron van frustratie kan vormen. Het kost veel geld waar geen einde aan komt. Door de nieuwe technologie is definitief ontharen de oplossing hiervoor. Wij bij Pure Laserclinics gaan altijd voor de beste ontharingsmethodes. In een wereld die maar blijft gaan, verdient jouw huid de aandacht die het nodig heeft. Onze specialisten helpen je hiermee.

Waarom laser ontharen bij Pure Clinics met de Soprano Laser?

Soprano Laser is de nieuwste generatie van laserontharen. Het is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieën bevat. De Soprano Platinum heeft drie lasers in 1. Dit betekent dat de laserbehandelingen effectiever zijn dan andere ontharingslasers. Bij Pure Laserclinics werken we altijd met de beste ontharingsmethoden om te komen tot de beste resultaten.

Wat is het verschil tussen laser ontharen en IPL-behandeling?

 • 100% pijnloos ontharen
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Behandeling van donkere huidskleur en zongebruinde huid
 • Geen kans op verbrandingen en pigmentverschuivingen
 • Definitief ontharen
 • Koel, comfortabel, snel en pijnloos ontharen
 • Meest veilige lasertechniek

Waarom maken wij gebruik van de Sorprano Laser?

Laser (Light Amplification by stimulated Emission of Radiation)

 • een golflengte (1 kleur)
 • dunne, sterke straal
 • een krachtige energiestraal van een golflengte en kleur
 • deze techniek heeft als voordeel dat er geen licht verloren gaat, waardoor het een uiterst effectieve aanpak is van ongewenste haargroei.

IPL (Intense Pulsed Light)

 • meerdere golflengtes (meerdere kleuren)
 • gepulseerd licht
 • deze techniek is vergelijkbaar met het licht dat een gewone lamp verspreidt. Hierdoor is het licht van IPL veel minder sterk dan die van de laser en worden haarzakjes minder consequent behandeld.

Over Pure Clinics

Benieuwd wie Pure Clinics is? Bekijk de video of lees hier verder.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen