Skip to main content

Pure Clinics bereidt zich weer voor op het voorjaar! Doe je met ons mee?
Wat is het toch fijn om weer gewekt te worden door het ochtendritueel van de natuur: Vogels die druk in de weer zijn en zich opmaken voor de lente. Ook Pure Clinics ziet ernaar uit om de lente te omarmen, daarom hebben we 3 mooie acties voor je!

Bring-a-friend nagelset

Wil jij jouw handen ook weer een touch of glamour geven door je nagels te laten shinen? Maak dan nu gebruik van de speciale actie: Bring-a-friend. Blanche Studio heeft voor iedere gelegenheid een kleur, zodat jouw handen en nagels er optimaal uitzien. Wist je dat we ook pedicure behandeling doen?

15% korting op een nieuwe set nagels
Wanneer jij een nieuwe set laat aanbrengen en een vriend/vriendin meeneemt, ontvang jij 15% korting op de volgende behandeling.

Boek nu je afspraak

SkinPen behandeling pakket

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Na onze SkinPen behandeling gaat jouw huid weer stralen. De SkinPen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid diep in de huid geactiveerd.

SkinPenbehandeling pakket nu met 70 euro korting
Alleen in maart voor slechts 525 euro in plaats van 585 euro
3 behandelingen, inclusief een gratis masker t.w.v. 50 euro

Direct afspraak maken voor deze deal

Laden...

Laserbehandeling pakket oksels

Wil je nooit meer je oksels scheren, epileren of harsen? Pure Clinics is dé specialist op het gebied van defitinief ontharen. Wij werken met de beste laser van dit moment: de Soprano ICE Platinum. Door de huid veilig en voorzichtig op te warmen is deze behandeling geheel pijnloos.

Profiteer van bijna 100 euro korting en gladde oksels
Op 6 behandelingen voor de oksels, van 390 nú voor 299 euro

Direct afspraak maken voor deze deal

Laden...

Maak vandaag nog jouw afspraak! Bovenstaande acties zijn geldig t/m 31 maart 2024.