Skip to main content

Sinds 8 maart heeft cosmetisch arts Jeroen zich gevoegd aan het professionele team van Pure Clinics. Je kunt bij hem terecht voor huid- en haarverbetering en pijnbestrijding, dit doet hij door middel van verschillende behandelingen met injectables. Door subtiele cosmetische verbeteringen aan te brengen streeft Jeroen naar een natuurlijk resultaat. Ook heeft hij al vele positieve resultaten weten te behalen in pijnbestrijding bij artrose. Hij stelt je graag aan je voor:

Jeroen Berkhoudt | Cosmetisch arts en Injectable Specialist Pure Clinics

“Mijn naam is Jeroen Berkhoudt. In 2005 heb ik na mijn studie geneeskunde mijn specialisatie tot huisarts afgerond en werk ik inmiddels al 19 jaar als huisarts in mijn eigen praktijk. Sinds 2022 ben ik naast mijn werk als huisarts werkzaam als injectable specialist met als doel met wat kleine aanpassingen jouw eigen schoonheid te accentueren. Ik streef daarbij naar een natuurlijk eindresultaat, waarbij ik door goed te kijken zo dicht mogelijk bij jouw eigen gezichtsuitdrukking en vormen probeer te blijven. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen met verschillende injectables en huid/haar verbetering middels mesotherapie en PRF. Tevens gebruik ik PRF ook bij pijnklachten ten gevolge artrose in de schouder en knie.”

Op zijn eerste dag, 8 maart, is hij al volgeboekt, ook de andere dagen beginnen vol te raken. Plan dus snel je afspraak met cosmetisch arts Jeroen of neem contact met ons op voor je vragen.

 

Direct afspraak maken

Laden...