Skip to main content

Bij Pure Clinics zitten we niet stil. We mogen nog een mooie nieuwe samenwerking bekend maken:

Maak kennis met Sophie van Dillen, een sprankelende topstylist met 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in kleuren en met een uitgesproken en sexy flair. “Mijn visie is simpel: iedereen mooier maken. In mijn privéleven ben ik sportief en zorgzaam, waarden die ik ook in mijn werk meeneem.
Mijn ‘Why’ in mijn kappers bestaan is duidelijk: “Het gaat om jou.” Mijn kracht ligt in het geven van vrouwen het zelfvertrouwen dat ze verdienen. Mijn doel is om de hele wereld te laten draaien om jou, want jouw schoonheid staat centraal.”

“Mijn kwaliteiten als kleurspecialiste gaan verder dan het uiterlijk; het is een verlengstuk van jouw identiteit. Ik creëer niet zomaar kleuren, maar ik geef elk haartype leven en laat elke vrouw zich vrouwelijk en sexy voelen. Luisteren naar mijn klanten is essentieel; het stelt me in staat om de perfecte look te creëren die bij hun persoonlijkheid past.”

“Haar is mijn passie en regelrechte magie. Ik zie het als een kunstvorm om met mijn creativiteit en technische vaardigheden lange houdbare looks te realiseren. Alles wat ik doe, is gericht op gezond en vol haar. Want bij Sophie van Dillen draait het niet alleen om haarstyling, maar om het versterken van jouw zelfverzekerdheid en vrouwelijkheid.”

“Mijn verwachtingen van Pure clinics zijn professionaliteit, rust, gezelligheid.”

Maak hier jouw afspraak met Sophie