Skip to main content

Over Pure Clinics

Welkom bij Pure Clinics. Jouw specialist op het gebied van definitieve ontharing, huidverjonging en huidverbetering.

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Love the skin you’re in

Pure Clinics wil zoveel mogelijk mensen helpen om weer vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Aandacht voor jou en jouw huid vinden we het allerbelangrijkste. Want in een wereld die maar blijft gaan, verdient jouw huid de aandacht die het nodig heeft. We zijn eerlijk en realistisch in ons advies en streven naar een optimaal en langdurig resultaat. Bij Pure Clinics betaal je per behandeling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Onze huidspecialisten laten jou weer stralen

Bij Pure Clinics werken alleen ervaren huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied en werken met de nieuwste behandelmethoden en technieken. Ze doen er alles aan om jou weer te laten stralen. Je kan altijd terecht met vragen over jouw huid, in onze kliniek en online. Zodat je ook thuis actief aan de slag kan met jouw huid. 

Kwaliteit en vergoedingen

We hechten grote waarde aan jouw veiligheid, privacy en kwaliteit van de behandelingen. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Pure Clinics wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Voor diverse behandelingen zijn vergoedingen uit de aanvullende zorgverzekering mogelijk.

Neem contact op

Pure Clinics. Huidkliniek in Nijmegen en Uden.

Onze specialisten in huidtherapie

Onze ervaren huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied en werken met de nieuwste behandelmethoden en technieken. Ze doen er alles aan om jou weer te laten stralen. Zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Neem contact op