Skip to main content

Transgender

Het ontharen van transgenders kan een belangrijk onderdeel zijn van hun transitieproces.Veel transgenders kiezen ervoor om lichaamshaar te verwijderen om zich meer in lijn te voelen met hun gendiriteit. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, zoals scheren, waxen, epileren of het gebruik van laserontharingstechnieken. Het is belangrijk om hierbij de wensen en behoeften van de transgenderpersoon te respecteren en de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.

Waarom Pure Clinics

Specialist in huidproblemen en definitieve ontharing
De beste behandelmethoden en technieken
Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied

Behoefte van individuen

Pure Clinics biedt hierin deskundige en professionele behandeling aan, die rekening houdt met de specifieke behoeften van de individuen en respectvolle zorg biedt.

Je stelt samen met een gecertificeerd huidtherapeut een behandelplan op. De huidtherepeut zal samen met jou het proces zorgvuldig monitoren.
Heb jij naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan ben je van harte welkom voor een intake- kennismakingsgesprek. Ieder intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Belangrijk: Je kan voor- en tijdens jouw transitieproces bij ons terecht. Let wel dat je voor de vergoeding van de behandeling in het bezit bent van een verwijzing.

Voor uitgebreide informatie over de laserbehandeling kun je hier kijken.

Samenwerking met transgenderkliniek Utrecht

Neem contact op

“Fijne laserbehandelingen gehad zonder pijn en na een paar behandelingen al bijna helemaal haarvrij! Een Professionele salon met leuk personeel waar je altijd een praatje mee kan maken.”

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een intake of neem contact met ons op.

Gratis intake plannen